Lue meistä

sparv accessories

Tervehdykseni sinulle,

Tervetuloa mukaan Sparvin matkaan, ihanaa että olet löytänyt meidät! Sparv syntyi, kun yritin itse löytää minimalistisen graafisia koruja jotka olisivat lisänneet pientä ekstraa lookiini. Koska en löytänyt sopivia koruja jotka olisivat puhutelleet minua, päätin luoda sellaiset itse. Olenkin todella onnellinen että voin tarjota korujani tänä päivänä myös sinulle.

Kaikki korumme luodaan tunteella ja tarkasti laatua valvoen. Korumme lähetetään suoraan meiltä sinulle FSC merkityssä kierrätyspaperista tehdyissä rasioissa. Kaikki skandinaavisen minimalistiseen tyyliin.

Olen niin iloinen, että voin jatkaa panostamista omaan ja Sparvin matkaan. Tämä ei olisi mahdollista ilman kaikkea tukeanne. Kiitos siis paljon, että haluat olla osana matkaamme! Toivon, että löydät jotain josta pidät ja joka lisää pientä ekstraa myös sinun tyyliisi.

Parhain terveisin, Charlotta, Sparvin perustaja


Materiaalimme

Meille on tärkeää luoda koruja, jotka kestävät aikaa ja joiden joiden laatu on korkeaa. Kaikista koruistamme löytyy kaksi vaihtoehtoa – 925 sterling hopeaa ja 24k kullattua 925 sterling hopeaa. Korumme ovat nikkelittömiä, ja luotu EUn REACH standardien mukaisesti. Paketoimme korumme FSC kierrätettyihin rasioihin kestävän metsätalouden puolesta.

Toimitamme asteemme suoraan sinulle verkossa, jotta voimme vähentää arvoketjun vaiheita ja kuljetuksen määrää. Kaikki tämä jotta voimme tarjota sinulle korkealaatuisia koruja jotka lisäävät pientä ekstraa jokaiseen tilaisuuteen.

TUTUSTU KORUIHIMME TÄSTÄSEURAA MEITÄ @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories