Lue meistä

sparv accessories

Meidän tarinamme

Sparv syntyi kun etsin koruja jotka olisivat yksinkertaisia, mutta kuitenkin graaffisen ilmeikkäitä lisäämään jokaiseen tilanteeseen ja tyyliini pientä ekstraa – oli sitten kyseessä aikainen aamu tai myöhäinen ilta. Koska en löytänyt koruja vastaamaan toiveitani, päädyin luomaan sellaiset itse. Olen niin onnellinen, että voin myös tarjota sellaisia koruja muille.

 
Kaikki korumme suunnitellaan tunteella materiaalit tarkasti valikoiden, ja lähetetään suoraan meiltä sinulle kierrätetystä FSC paperissa. Minimalistisen skansinaaviseen tyyliin.
Visiomme on luoda koruja, jotka sopivat jokaiseen tilaisuuteen täydellisesti niin itsellesi kuin lahjaksikin. Suoraan meiltä verkosta, lisäämään pientä ekstraa tyyliin kun tyyliin.

Charlotta Brorsson, Sparv Accessoriesin perustaja


Materiaalimme

Meille on tärkeää luoda koruja, jotka kestävät aikaa ja joiden joiden laatu on korkeaa. Kaikista koruistamme löytyy kaksi vaihtoehtoa – 925 sterling hopeaa ja 24k kullattua 925 sterling hopeaa. Korumme ovat nikkelittömiä, ja luotu EUn REACH standardien mukaisesti. Paketoimme korumme FSC kierrätettyihin rasioihin kestävän metsätalouden puolesta.

Toimitamme asteemme suoraan sinulle verkossa, jotta voimme vähentää arvoketjun vaiheita ja kuljetuksen määrää. Kaikki tämä jotta voimme tarjota sinulle korkealaatuisia koruja jotka lisäävät pientä ekstraa jokaiseen tilaisuuteen.

TUTUSTU KORUIHIMME TÄSTÄSEURAA MEITÄ @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories