Lue meistä

sparv accessories

Tervehdykseni sinulle 

Tervetuloa seuraamaan Sparvia, mukavaa että olet löytänyt meidät! Sparv syntyi etsiessäni skandinaavisen minimalistisia koruja, jotka olisivat lisännyt asuuni pientä ekstraa tilaisuudesta riippumatta. Etsin omalaatuisia, yksinkertaisen tyylikkäitä koruja, jotka kuitenkin olisivat rohkeita ja erottautuvia. Koska en löytänyt sopivia koruja, päätin luoda ne itse. Pystynkin onnekseni tarjoamaan korujani tänä päivänä myös sinulle. Kaikki korumme suunnitellaan tunteella, ja materiaalit valitaan huolellisesti. Pyrimme jatkuvasti yhdistämään uusia kuvioita, ilmaisutapoja ja tekniikoita.

Olen niin kiitollinen, että saan jatkaa panostamista minun ja Sparvin yhteiseen matkaan. Tämä ei olisi mahdollista ilman tukeasi. Siksi haluankin kiittää sinua todella paljon, että haluat kantaa korujamme! Toivon, että löydät jotain, josta pidät ja joka lisää pientä ekstraa tyyliisi.


Lämpimät terveiset ❤️ Charlotta, Sparv Accessoriesin perustaja


Materiaalit ja kestävyys

Me Sparvilla uskomme korkealaatuisten, aikaa kestävien korujen luomiseen. Kaikista koruista on kaksi versiota - kullattu ja hopeinen - ja ne ovat valmistettu nikkelittömästä ja korkealaatuisesta 925 sterlinghopeasta. Kullatuissa koruissamme on erikoispaksu 18-24K pinnoite, joka on tehty kestämään aikaa. Korut on pakattu huolellisesti kierrätetystä ja FSC-merkitystä paperista valmistettuihin laatikoihin kestävää metsänhoitoa varten.
 

TUTUSTU KORUIHIMME TÄSTÄSEURAA MEITÄ @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories