Lue meistä

sparv accessories

Tervehdykseni sinulle

Tervetuloa seuraamaan Sparvia, mukavaa että olet löytänyt meidät! Sparv syntyi etsiessäni skandinaavisen minimalistisia koruja, jotka olisivat lisännyt asuuni pientä ekstraa tilaisuudesta riippumatta. Etsin omalaatuisia, yksinkertaisen tyylikkäitä koruja, jotka kuitenkin olisivat rohkeita ja erottautuvia. Koska en löytänyt sopivia koruja, päätin luoda ne itse. Pystynkin onnekseni tarjoamaan korujani tänä päivänä myös sinulle.

Kaikki korumme suunnitellaan tunteella, ja materiaalit valitaan huolellisesti. Pyrimme jatkuvasti yhdistämään uusia kuvioita, ilmaisutapoja ja tekniikoita. Korut lähetetään meiltä suoraan sinulle rasioissa jotka ovat kierrätetystä, FSC-merkitystä paperista valmistettu. Kaikki minimalistisessa ja skandinaavisessa muotoilussa

Olen niin kiitollinen, että saan jatkaa panostamista minun ja Sparvin yhteiseen matkaan. Tämä ei olisi mahdollista ilman tukeasi. Siksi haluankin kiittää sinua todella paljon, että haluat kantaa korujamme! Toivon, että löydät jotain, josta pidät ja joka lisää pientä ekstraa tyyliisi.


Lämpimät terveiset ❤️ Charlotta, Sparv Accessoriesin perustaja


Materiaalimme

Me Sparvilla uskomme korkealaatuisten korujen luomiseen, jotka ovat luotu kestämään aikaa. Korumme löytyvät kahdessa eri lajikkeessa - 925 sterlinghopeassa ja 24K kullattussa 925 sterlinghopeassa (ylimääräinen kullattu kerros 1 mikronilla). Kaikki korumme ovat nikkelivapaita EU:n REACH-asetuksen mukaisesti. Korut pakataan kierrätetyihin, FSC-merkitystä paperista valmistettuihin laatikoihin kestävää metsänhoitoa ajatellen.

Kaikki verkkokaupan ostokset lähetetään meiltä suoraan sinulle, jotta voimme vähentää toimitusketjun vaiheita ja kuljetustarpeita. Kaikki tarjotaksemme sinulle korkealaatuiset korut, jotka lisäävät tyyliisi pientä ekstraa tilaisuudesta riippumatta.
 

TUTUSTU KORUIHIMME TÄSTÄSEURAA MEITÄ @SPARVACCESSORIES

Sparv Accessories